Trafiği Engelleyen Taksi Durağı Yıkıldı
16Mayıs2007

Trafiği Engelleyen Taksi Durağı Yıkıldı

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi karşısında bulunan taksi durağı, trafiği engellediği gerekçesiyle Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım sırasında kısa süreli arbede yaşanırken, olaylar büyümeden önlendi.

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri, aylar öncesinde boşaltmaları için tebligat gönderilen ve kendilerine yer gösterilmesine rağmen tahliye edilmeyen taksi durağını yıkmak için sabah saatlerinde yıkım ekipleri ile birlikte Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin önüne gitti. Çevrede geniş güvenlik önleminin alındığı yıkım esnasında taksi durağında çalışanlarla belediye ekipleri arasında kısa süreli arbede yaşandı, ancak olaylar büyümeden önlendi. İçindeki eşyaları güçlükle boşaltan ekipler, iş makinesi ile taksi durağını yerle bir etti.
Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, taksi durağının Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün “Trafiği engelliyor” yazısı üzerine yıktıklarını söyledi. Kutsal, “Belediye olarak, Balıklı Rum Vakfı Hastanesi yöneticilerinin de yardımıyla taksicilere yer gösterdik. Ancak onlar bulundukları yerden ayrılmak istemediler. Biz de üzerimize düşen görevi yapmak zorunda kaldık” dedi.

Diğer Haberler