5’inci ‘Millet Kıraathanesi’ Vatandaşların Hizmetinde
16Kasım2021

5’inci ‘Millet Kıraathanesi’ Vatandaşların Hizmetinde

Zeytinburnu’nun 5’inci ‘Millet Kıraathanesi’ hizmete girdi. İnşasında sona gelinen “Zeytinburnu Buz Pisti” içerisinde yer alan “Veliefendi Millet Kıraathanesi,” 7 bin kitaplık kütüphanesiyle saat 09.00 ile 24.00 arasında hizmet veriyor.

Merkezefendi, Seyitnizam, Zeytinburnu ve ZKSM Millet Kıraathaneleri’ne bir yenisini ekleyen Zeytinburnu Belediyesi, ilçeye inşa edilen ‘Dev Buz Pisti’ içerisinde yer alan Veliefendi Millet Kıraathanesi’ni vatandaşların hizmetine sundu.

15 yaş üzeri tüm vatandaşlara, 09.00 – 24.00 saatleri arasında hizmet veren kıraathane, 7 bin kitaplık kapasitesiyle dikkat çekiyor. Veliefendi Millet Kıraathanesi’nin genel eserlerden oluşan koleksiyonunun yanı sıra, spor yayınlarından oluşan özel bir koleksiyon da bulunuyor.

INTERNET HİZMETİ VE İKRAMLAR ÜCRETSİZ

Hâlihazırda kütüphanesinde yer alan 3 bin 500 kitap ile açılışı gerçekleştirilen kıraathanenin koleksiyonu eklenecek olan yeni yayınlarla zenginleştirilecek. Toplam 445 metrekarelik bir alanda, üyelik ve kartlı sistemle yararlanılabilen Veliefendi Millet Kıraathanesi’nde 68 çalışma masası bulunuyor. Kıraathanede; ödünç kitap verme, ücretsiz Wi-Fi, gün boyu açık olan ve ücretsiz olarak servis edilen çay, kahve ve çorba ikramı hizmetleri de yer alıyor.

Diğer Haberler